Städtjänster

STÄDTJÄNSTER

Prima Städ Bygg AB är en professionell och omtänksam städfirma som erbjuder flexibla lösningar till alla kunder. Vi utför städning med fokus på långvariga kundrelationer.

Hemstädning


Vår hemstädning är anpassad efter dina exakta villkor och förutsättningar. Vi underlättar din vardag med hushållsnära tjänster så att du kan ägna mer tid åt barn, familj och nöjen. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att du ska vara nöjd och uppskatta det resultat vi levererar. Målet är att ge dig högsta kvalitet genom en enkel och smidig bokningsprocess samt genomförande av arbetet. Våra många rekommendationer kommer från nöjda kunder, och för att säkerställa din tillfredsställelse erbjuder vi alltid en nöjd kunds garanti för din hemstädning.

Flyttstädning


Vi förstår att kraven på en flyttstädning är höga, och vår ambition är att göra allt korrekt och ordentligt från allra första början. Precis som många andra städfirmor erbjuder vi en nöjd-kund-garanti för att du ska känna dig trygg, men vårt främsta mål är att denna garanti aldrig behöver användas. Vi värdesätter din tid högt.


Från första kontakten tills bostaden är besiktigad och klar finns vi vid din sida. Jämför gärna våra priser och utforska de rekommendationer och omdömen som vi har fått för de flyttstädningar vi tidigare har genomfört. För oss är din flyttstädning en ren glädje!

Storstädning


Har du ett hektiskt schema och svårt att hitta tid för en djupgående städning? Då är vår storstädningstjänst skräddarsydd för dig.


Vi tar hand om de områden som oftast glöms bort i vardagen – från väggtorkning till noggrann rengöring av köket, dammtorkning av lister och lampor och allt det där andra som krävs för att skapa en verkligt ren atmosfär.

Vi rekommenderar en noggrann hemstädning minst två gånger om året, och vår storstädning checklista täcker allt du behöver.


Kryssa i dina önskemål, skicka checklistan till oss, och få priset för din skräddarsydda storstädning. Vi gör jobbet åt dig!

Kontorsstädning


Behöver ert företag professionell och pålitlig städning? Vi erbjuder effektiva och noggranna städtjänster anpassade efter era behov, med skonsamma kemikalier för både människor och miljö. Oavsett om ert företag är litet eller medelstort, täcker vi all typ av kontorsstädning i Stockholm med omnejd.


Vår process börjar med en kort kundbesök för att förstå era specifika behov. Därefter får ni en detaljerad offert med ett fast pris, så ni kan känna er trygga med att kostnaderna håller sig inom förväntningarna. Låt oss ta hand om företagsstädningen så kan ni fokusera på det ni gör bäst!


Kontakta oss för att boka in ett möte och få ett skräddarsytt städpaket.

Trapphusstädning


Letar ni efter pålitlig trappstädning för er fastighet eller ert företag? Vi är här för att säkerställa att er fastighet inte bara behåller sitt värde utan också skapar en ren och trivsam miljö för alla som passerar.


Vår långa erfarenhet inom trappstädning gör att vi snabbt och effektivt kan utföra arbetet. Vi använder utrustning och rengöringsmedel som är både skonsamma mot er och miljön. Låt oss ta hand om er trappstädning och bidra till en renare och tryggare omgivning.


Kontakta oss för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning.

Byggstädning


Renoveringar och olika byggprojekt innebär ofta mycket smuts och byggdamm, oavsett om de utförs i ett privat hem eller på ett företag. Om du letar efter en pålitlig städfirma med rätt kompetens för att få det rent och snyggt efter ditt projekt, har du kommit rätt.


Vi erbjuder professionell städning under schyssta villkor som tar hänsyn till både miljön och vår personal. Våra skräddarsydda lösningar är utformade för att passa era specifika behov. Kontakta oss för att säkerställa att ditt utrymme återställs till perfektion efter renovering eller byggprojekt.

Fönsterputsning


Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för just dina önskemål. Hör av er till oss för skinande rena fönster på ett schysst, snabbt och enkelt sätt!


Hos Prima Städ Bygg AB har vi många års erfarenhet i branschen, och våra skickliga medarbetare är passionerade när det gäller att leverera skinande fönster och lysande resultat. Låt oss göra din fastighet skinande ren och inbjudande med vår professionella fönsterputsningstjänst.

Intresserad?

Få en offert!

 
 
 
 
 

Är du på jakt efter en pålitlig städfirma i Stockholm med omnejd, med lång erfarenhet och starka referenser?


Prima Städ Bygg AB är då det självklara valet. Vi är erbjuder våra tjänster i Stockholm och närliggande områden. Genom att kontakta oss kan du snabbt och enkelt få en prisvärd offert för ditt kommande projekt.


Tel: 08-5015 06 87

E-post: info@primastadbygg.se

unsplash