Om oss

Vilka är vi?

Prima Bygg Städ AB grundades som enskild firma år 2003 och blev ett aktiebolag 2007. Sedan dess har vi ständigt strävat efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. År 2015 hade vi en imponerande omsättning på över 10 miljoner SEK.

Vi är stolta över att ha erhållit humanitära priser för vårt arbete, som alltid kännetecknas av hög kvalitet och kompetens. Sedan 2003 har vi haft kollektivavtal med Fastighets, vilket visar vårt engagemang för våra medarbetares välbefinnande.


Vi har också etablerat fruktbara samarbeten med arkitekter, konstruktörer och besiktningsmän för att säkerställa att våra projekt når högsta standard. Dessutom arbetar vi med behöriga underentreprenörer inom el, VVS och ventilation.

Under åren har vi genomfört en mängd betydande projekt. År 2021 renoverade vi över 50 badrum, varav 30 för Akelius fastighetsföretag. Vi har även genomfört två stora tillbyggnader i Sollentuna på över 150 kvadratmeter och en totalentreprenad för katolska kyrkan i Haninge med en imponerande yta på 800 kvadratmeter.

Under 2022 utförde vi två tillbyggnader i Norrtälje och byggde två nya bassänger i Sollentuna. Samtidigt fortsatte vi med andra projekt, inklusive badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och terrassbyggnationer.

Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder enastående bygg- och renoveringstjänster och ser fram emot att fortsätta vårt arbete med högkvalitativa projekt i framtiden.

Intresserad?

Få en offert!

 
 
 
 
 

Är du på jakt efter en pålitlig bygg & städfirma i Stockholm med omnejd, med lång erfarenhet och starka referenser?


Prima Städ Bygg AB är då det självklara valet. Vi är erbjuder våra tjänster i Stockholm och närliggande områden. Genom att kontakta oss kan du snabbt och enkelt få en prisvärd offert för ditt kommande projekt.


Vårt dedikerade team finns tillgängligt för att besvara dina frågor och funderingar angående dina byggprojekt eller för att erbjuda råd och vägledning när det kommer till dina renoveringsdrömmar!


Tel: 08-5015 06 87

E-post: info@primastadbygg.se