Byggtjänster

BYGGTJÄNSTER

Prima Städ Bygg AB har under åren utvecklat sig till ett pålitligt och högkvalitativt företag inom bygg- och renoveringsbranschen. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att tillgodose våra kunders behov. Nedan är en översikt över våra tjänster och en sammanfattning av företagets historia.

Badrumsrenovering


Vi bygger badrum enligt gällande standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Kökssrenovering


Att renovera köket är ofta ett stort projekt som kan göra stor skillnad i ditt hem.


Prima Städ Bygg AB erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Totalrenovering


Vi genomför omfattande renoveringsarbeten där ytskikt, badrum, kök och ibland planlösning görs om helt från grunden. Hos oss får du hjälp med såväl snickeri, tapetsering och målning som golvarbeten. Våra duktiga hantverkare hanterar allt inom renovering samt följer aktuella regler och krav.

Utifrån dina behov och önskemål tar vi fram smarta och hållbara lösningar för ditt hem. Vi lägger stor vikt på kvalitet och att du som kund ska vara nöjd med resultatet.

Tillbyggnation


Söker du ett företag som kan genomföra en tillbyggnad i Stockholm på bästa sätt är det oss du ska vända dig till. Vi kan genomföra alla tänkbara former av tillbyggnader – garage, gäststugor, altaner, uteplatser, Attefallshus med mera. Vi utför allt det med känsla förservice, effektivitet och yrkeskunskap.

Nybyggnation


Vi kan hjälpa dig hela vägen med byggandet av ditt hus från början till slut.

Vi hjälper dig inte heller bara med själva byggandet utan förser dig också med guidning kring hela processen. Detta inkluderar allt från att se till att bygget hålls inom den budget du har att anpassa dig efter till att hjälpa dig med ritningarna.

Måleri


Vi på Prima Städ Bygg AB är verksamma i Stockholm med omnejd. Vi arbetar med alla typer av tapetsering- och måleritjänster. Du är välkommen att höra av dig oavsett om det är ett stort eller litet uppdrag du vill ha utfört. Vi ger alltid fast pris på våra offerter så att du ska se tydligt vad det blir för kostnad.

Snickeriarbeten


Prima specialiserar vi oss på mindre snickeritjänster som altanbyggen, platsbyggda garderober och bokhyllor, samt mindre renoveringsprojekt i villor, radhus eller lägenheter. Det kan exempelvis gälla köksrenovering, badrum och andra snickeriarbeten. Vi är ett företag som tar oss tiden att lära känna dig som kund och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Intresserad?

Få en offert!

Är du på jakt efter en pålitlig byggfirma i Stockholm med omnejd, med lång erfarenhet och starka referenser?

Prima Städ Bygg AB är då det självklara valet. Vi är erbjuder våra tjänster i Stockholm och närliggande områden. Genom att kontakta oss kan du snabbt och enkelt få en prisvärd offert för ditt kommande projekt.


Vårt dedikerade team finns tillgängligt för att besvara dina frågor och funderingar angående dina byggprojekt eller för att erbjuda råd och vägledning när det kommer till dina renoveringsdrömmar!


Tel: 08-5015 06 87

E-post: info@primastadbygg,se

 
 
 
 
 
unsplash